Om mig

Carolina

Jeg er multikunstner med mange interesser. Så længe jeg kan huske, har jeg altid arbejdet kreativt. Det er det der får mig til at blomstre og trives. Endelig er jeg jo så mange ting...

Først og fremmest så er jeg mig, et helt almindeligt og specielt menneske på jorden ligesom alle jer andre.
Passionen for kreativitet og skabelseprocessen, viser sig bl a i de smukke drømmekrystaller og de smykker jeg selv laver. Du kan også opleve det i de olier og salver jeg brygger sammen og i mange af mine behandlinger.

Spiritualitet

Det kan lyde så fint, spiritualitet, men ordet indeholder så meget. For mig er det, at være en del af noget der er større end kun mig. At arbejde med både mine egne energier, men også de energier jeg mærker omkring mig. Det er at være taknemmelig, have respekt og være ydmyg. Og at lytte! Lytte indad og have tillid 💚.

Min spirituelle rejse har endelig også stået på det meste af mit liv. Men de sidste fire år har jeg arbejdet intensivt på at dygtiggøre mig indenfor dette felt.
Jeg har den mest fantastiske spirituelle mentor, Lykke. Hvis du er interesseret i det spirituelle eller vil booke en session kan du kigge videre her http://www.lykkeemilie.dk/.  

Intuitionen og min indre stemme er min kompas i livet. Noget af det vigtigste i mit liv, er at mærke efter dybt indeni. Svaret findes der altid... eller næsten 🙃 ind imellem er der noget der skal læres før jeg kan finde svaret, men så er vejen dertil hvert fald til at finde. Jeg uddanner mig til aromaterapeut og tager ofte kurser for at inspireres og blive dygtigere. Mine tanker omkring det, er at knytte alle mine egenskaber og erfaringer sammen og bruge det til at følge intuitionen. 

Baggrund

Jeg er blevet ældre og har fået livserfaring med i min rygsæk. Livet har budt mig både på mirakler og tragedier og jeg har både bandet det væk og velkomnet det med åbne arme.
Livet har været med til at forme mig som jeg er idag.
Jeg lærer hver dag, hver time, sekund og hvert åndedræt og det vil jeg gøre til hver en tid.

Jeg kommer fra Sverige og har boet hele mit voksne liv i Danmark. Universet har givet mig tre smukke børn der beriger hver dag. Jeg har også været så heldig at finde en soulmate jeg ikke kan forestille mig ikke have i mit liv. Vores familie byder desuden på to vidunderlige bonusbørn og to fantastisk søde hunde.
Jeg har mange spændende ting i min rygsæk. Der gemmer sig bla en kokkeuddannelse, et langt arbejdsliv som specialepædagog, min egen tekstildesignvirksomhed og maaaaasser af andet.

​Jeg glæder mig til livet!