Om Carolina

Hvem er Carolina?

Carolina, altså mig, er multikunstner med mange interesser. Jeg har, så længe jeg kan huske, altid arbejdet kreativt. Det er det der får mig til at blomstre og trives. Jeg er endelig mange ting...
Først og fremmest så er jeg mig, et helt almindeligt og specielt menneske på jorden ligesom alle jer andre.

Jeg designer selv både drømmekrystaller og smykker. Min hang til et naturligt liv, har skabt interesse for naturlige og holdbare produkter og er specielt glad for æteriske olier og hjemmelavede cremer. Jeg er i gang med en længere uddannelse som aromaterapeut fra en internationel skole der specialiserer sig indenfor dette område.
Glæder mig til at dele al min nye viden med jer!

Mine produkter er så naturlige som muligt! Jeg arbejder for en sundere miljø, mere dyrevenligt syn og et sundt, naturligt liv.


Min spirituelle rejse har endelig også stået på det meste af mit liv. Men de sidste tre år har jeg arbejdet intensivt på at dygtiggøre mig indenfor dette felt.
Jeg har den mest fantastiske spirituelle mentor, Lykke. Hvis du er interesseret i det spirituelle eller vil booke en session kan du kigge videre her http://www.lykkeemilie.dk/

Jeg er blevet ældre og har fået livserfaring med i min rygsæk. Livet har budt mig både på mirakler og tragedier og jeg har både bandet det væk og velkomnet det med åbne arme.
Livet har været med til at forme mig som jeg er idag.

Jeg lærer hver dag, hver time, sekund og hvert åndedræt og det vil jeg gøre til hver en tid.

Jeg kommer fra Sverige og har boet hele mit voksne liv i Danmark. Universet har givet mig tre smukke børn der beriger hver dag. Jeg har også været så heldig at finde en soulmate jeg ikke kan forestille mig ikke have i mit liv. Vores familie byder desuden på to vidunderlige bonusbørn og to fantastisk søde hunde.

Jeg har mange spændende ting i min rygsæk. Der gemmer sig bla en kokkeuddannelse, et langt arbejdsliv som specialepædagog, min egen tekstildesignvirksomhed og maaaaasser af andet.

​Jeg glæder mig til livet!

 

Kontakt:

carolina@static.dk

telefon: 26796046

Egoknit/ v. Carolina Wahlberg

Augustvej 30

2860 Søborg

CVR: 29997179

(Bemærk! Klinikken har kun åbent efter aftale)