Aromaterapi

Aromaterapi er endeligt meget simpelt. De æteriske olier fra planter indeholder plantens egen egenskab som vi kan tage nytte af. Det er et meget bredt spektrum og aromaterapi kan bruges både til fysiske og følelsesmæssige tilstande.
 

Duftsansen er en af de kraftigeste sanser vi har. Den bringer glemte minder frem på et splitsekund, og arbejder med vores følelser. Det er den eneste af vores sanser der springer tankeprocessen over, og påvirker den del af hjernen hvor vores følelser findes. Du har sikkert oplevet en duft der kaster dig tilbage til barndommen med helt klare billeder i dit hoved, som duften af kanelsnegle, en blomst eller duften af sommerhus.


Forskerne har fået øjnene op for hvad de æteriske olier kan. Derfor er aromaterapi blevet mere kendt og i takt med at forskningen skrider frem, bruger både psykologer og andre denne behandlingsform som en del af deres praksis. Jeg har tiltro til at det bliver mer udbredt her i Norden, og tænker på hvordan f eks akupunktur ikke var anerkendt før men er meget udbredt blandt lægeverden nu.
 

Carolina og aromaterapi

Jeg arbejder i første hånd intuitivt med olierne. De har deres egen duft og den er med til at guide mig til de blandninger jeg laver.
Sideløbende er jeg i gang med uddannels til aromaterapeut. Jeg har meget viden om æteriske olier og lærer hele tiden mer. Både uddannelsen og litteratur om området er mine gode hjælpere når jeg skal vide mer om denne fantastiske verden.

Booker du en tid hos mig hvor vi finder frem til din duft, er det DIG der kommer på arbejde. Sammen taler vi om hvad du ønsker og derefter er det tid til at dufte sig frem.

Både de olieblandninger jeg selv laver, og dem jeg bruger i mine behandlinger, er af terapeutisk grad. De er 100% rene og indeholder ikke andet end den naturlige æteriske olie som nænsomt er trukket ud af planten. Herunder kan du læse mere om det mærke jeg bruger, og hvordan du selv kan blive kunde.

dōTERRA

Jeg er så glad for at arbejde med de skønne olier fra dōTERRA. De har en høj kvalitet, terapeutisk grad og kontrollerede af hele tre instanser.  

Du er velkommen at booke en tid hos mig, hvis du vil opleve de skønne olier på egen krop og sind. Ind imellem holder jeg workshops og åbne olieklasser med forskellige temaer.

Vil du selv bestille olierne, kan du kontakte mig så hjælper jeg dig. Ellers kan du gå ind på min dōTERRA side og købe dem derfra <3 Skal du købe mere end en enkelt, kan det oftest betale sig at melde sig ind. Du binder dig ikke til at købe andet end det du bestiller, og får til gengæld 25% rabat i et helt år! Køber du et enrollmentkit, er besparelsen endnu større.