Livsmål

Hvis du, som mange andre, er kørt fast i hverdagens rutiner og ønsker at finde tilbage til din kerne, vil du få meget ud af at arbejde med dit livsmål.
Vi er blevet gode til at tilpasse os det travle liv, og glemmer nogen gang at lytte til vores intuition og innerste drømme. Dine drømme er med til at lyfte dig og giver dig energi til hverdagens program.

​At få sat sine drømme og fokuspunkter på skrift er både motiverende og forløsende. Mål du tidligere kun har turde at drømme om bliver pludselig opnåelige og overskuelige. At have delmål giver følelsen af at ha lykkedes undervejs, faktisk bliver hele rejsen en stor succes. Du finder frem til hvad der virker for dig, bliver god til at forventningsafstemme og at forholde dig realistisk til livet. Og bedst af alt, du bliver stærkere i at drømme stort. Der er ikke ET mål der er for stort at skrive ned!


Med et livsmål, får du en eller flere sessioner hvor vi sammen arbejder intensivt med at finde ind til din kerne- helt uden filter.
Du finder dit mål, eller måske flere og får afdækket delmål og veje dertil. Du kommer selv på arbejde her. Det kan være en stor følelsesmæssig forløsning at arbejde intensivt med sine innerste drømme og livsmål, og du har derfor også mulighed for at booke en opfølgende samtale hos mig til reduceret pris.

Til sessionen følger der en skriftlig rapport med, med løsningsforslag og vejen til målet trin for trin.

Denne session kan også bookes som skype/facetime session.
​Varighed ca 60 min