Manifestation

Det lyder så stort, manifestation... Som om vi er nødt til at styre det helt store projekt op, med bannere, højtalere og en masse mennesker der synes det samme som os selv.

I virkeligheden er det meget enkelt! At manifestere er, at arbejde med en intention. Det kan være noget stort, men i den grad også noget hverdagsagtig. Det handler meget om at turde sende sin intention ud i universet og stole på at den bliver taget godt imod. Og selvfølgelig tage imod når resultatet kommer.

Her ser du et simpelt eksempel på et grid der spreder kærlighed. En stor rosenkvarts med tre spidser af bjergkrystal, der forstærker rosenkvartsens energi. Blomsterne er en gave til energien og urterne er cedertræ og salvie der begge renser energien.

Jeg er specielt glad for at bruge blomster og urter i mine grids, da deres energi harmoniserer godt med krystallerne. Jeg bruger både tørrede og friske blomster.

Tænk på dit grid som et alter, hvor alle dele er puslebrikker i en større helhed. Det skal lægges med respekt for energierne, og ikke så meget efter en bestemt opskrift.

Den bedste fremgangsmåde, synes jeg er at først tænke over hvilken intention der skal arbejdes med. Det er helt fint at være specifik på dette punkt, for det du sender ud i universet er også det du får tilbage.

Feks. Jeg har i en længere periode været flad på energi, både fysisk og mentalt. Ubevidst er det den intention jeg sender ud, og dermed har det ikke forandret sig i månedsvis. Nu har jeg besluttet mig for at denne sommer skal være et skift, og jeg velkomner overflod i mit liv igen. Overflod på energi, kærlighed og penge. Lyder godt, ikke sandt? For godt måske?

Det er lige præcis på dette punkt vi skal tage os sammen! Jeg tør godt påstå, at alle dem jeg kender gerne vil ha både mere energi, kærlighed og penge... Så kom igang med at arbejde med det... MANIFESTER!!! Visualiser dig selv med disse ønsker opfyldt, mærk hvordan det ville føles med overskud af energi, at slippe bekymringen for næste elregning, at føle sig elsket hver evig eneste dag. Ja?!

 Bum! Her er endnu et simpelt grid, der tiltrækker overflod. 

Og et til at se klart, og fjerne negative tanker.

Der kan sagtens lægges store grids, med masser af krystaller og blomster, men at gøre det simpelt gør også at det er nemmere at få gjort.

Jeg holder også af de store grids! Det er meditativt at sidde med mine krystaller, og gå en runde for at finde de rigtige blomster og urter. Selv det underlag jeg lægger dem på er vigtig for mig. Den hvide klud, er et arvestykke fra en stærk og fantastisk kvinde i min familie. Energien er så varm og kærlig. Det kunne også været en smuk træplade eller et fad.

Du kan købe et manifestations kit i shoppen, hvor du får en god start til at lægge mange forskellige grids og en vejledning med.


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes