Hjertet

Igår fik jeg en meget klar følelse i kroppen. Det var tid til at tage fat i de blokeringer og ubalancer der sidder i mit hjertechakra. Jeg prøver at være i balance, men ind i mellem så giver livet mig sager der skal tygges lidt på før jeg er klar til at genoprette balancen igen.

Når det kommer til mine følelser, er det mine fantastiske æteriske olier fra dōTERRA jeg vender mig til. Elsker at intuitivt finde frem til netop dem der kan hjælpe mig her og nu. Og vores duftsind er så fantastisk og kraftfuldt, at det virker med det samme! Duftsindet arbejde med vores limbiske system i hjernen, hvor også følelser sidder. Det springer en masse led over, og jeg plejer at forklare det som en computer hvor du har direkte adgang til hårddisken... uden at skulle igennem en masse komplicerede program først.

Olien der blev brygget er baseret på rosenkvarts og æteriske olier der varmer og healer hjertet. Der findes et par stykker i shoppen, men jeg brygger kun nogle få af hver slags for det var den besked jeg fik. Og når jeg får klar besked oppefra, så lytter jeg!!
Intuitionen, Spirit, ja hvad man nu vil kalde det for, er noget vi alle har. Men lytter du? 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes