Connected

At være connected, altså høre sammen med eller koplet sammen. Jeg tror, at vi på en eller anden måde stræber efter denne følelse, at høre sammen. Måske med nogen, måske med noget større end os selv eller bare at vi føler os hele. 

Jeg har det godt når jeg føler mig hel. Derfor arbejder jeg aktivt på at fylde mig selv med selvkærlighed og energi.

Det er jo ikke ligefrem en hemmelighed at jeg arbejder aktivt med både krystaller, olier og urter, det er jo det min business består af. faktum er dog at dette var en del af min hverdag langt før min business var det. Jeg er blevet dygtigere til at bruge naturens remedier i praksis og vil gerne dele det med jer.

Idag starter jeg dagen med et skønt fodbad ❤️ Alene synet af badet gør mig glad i hjertet. Faktisk så glad, at jeg synes min ældste skønne datter skulle have glæden af det først.

De smukkeste rosenblade, citronverbena, marrokansk mynte og honningmelon salvie fra haven, fik lov at flyde rundt sammen med epsomsalt.

De skønneste olier valgte jeg for at give ro, energi og ren magi. Serenity, hawaiian Sandalwood og Peppermint, alle fre dôTerra (kontakt mig gerne hvis du vil vide mer om æteriske olier). Sammen dufter de ubeskrivelig fantastisk.

Jeg valgte to store rosenkvarts og en bjergkrystal for de matcher lige den energi jeg ønsker at fylde på med.

For mig er dette at connecte, en gave til mig selv hvor jeg taknemmeligt bruger Moder jords smukkeste gaver og giver mig selv tid. Jeg lytter indad og connecter samtidig med naturen.

Det behøver jo ikke være et fodbad, det kan ligesåvel være at sætte sig på en parkbænk og trække vejret, smide strømper og sko og gå med bare fødder i sommerregnet, hvad som helst faktisk. 

Kærligst, Carolina ❤️ ✨ 


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes