Labradorite

Labradorite 🤩

Denne sten oser af mystik med sine smukke farver. Nordlysets farver kommer frem når du vender og drejer på denne smukling og det er næsten som en påfuglefjer.

Vil du arbejde med din intuition og træne dine spirituelle evner, skal du læse godt efter! 

Labradorite står for intuition, hjælper med at vække dit åndelige jeg og hjælper dig at slippe usikkerhed baseret på frygt  ❤️✨

 

Den hjælper dig også at styrke tro og håb på dig selv og universet og skaber en indre ro 🧘🏻‍♀️.

Det er en sten der virkelig er god til at løfte din bevidsthed, både om dig selv men også universet 🔥 

Under meditation kan du lægge labradoritten på dit tredie øje eller kronechakraet, sidder du op, kan du tage en labradorite i den ene hånd og en bjergkrystal i den anden. Det er også en god lommesten på lange gåture, hvor du kan fordybe dig i intet, naturen og tanke op.

Jeg bruger nogle gange denne sten til at løsne blokeringer hos mine klienter. Ligesom for at løfte dem over et fastlåst mønster og se dem selv for hvem de er og alt hvad de indeholder.

Hold en labradorite i din hånd og træk vejret i et par minutter... hav gerne et papir og skrivegrej ved siden af. Hvad kommer der til dig? Hvad fortæller stenen dig og hvad får du øje på ved dig selv? Skriv ned hvad der kommer, helt uden filter, bare lad det flyde uden at tænke og læs bagefter hvad der står. Måske bliver du overrasket 🌸

Dagens produkter:

mit nyhedsbrev driller idag... må være nisser på spil 😆 derfor er dagens rabatkod tilgængelig for alle: Nordlys2018 ❤️

Armbånd, poleretrå med slebet side, unika drømmekrystal, pencil vedhæng


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes