Otudus -fossil hajtand

Se de her... de er sååå vilde 🔥 Kæmpe store tænder af fossile hajtænder. For mig er der noget rituelt over tænder. I mange kulturer bliver tænder fra dyr båret i halskæder, både som pynt men også for at ære dyret og for at tage en del af dets energi. Shamaner og hekser verden over spår i knogler og ben, så det er et værktøj der indebærer power.

Otudus tanden stammer fra en haj der levede for 40-60 millioner år siden og blev op til 15 tons tung!! WAAAAAUUUUWWWWWW!!! Den ville jeg altså helst slippe for at møde 😅

Fossiler hjælper dig at give slip på fortiden og gøre dig klar til at leve i nuet ❤️ Og hajtanden står for styrke og mod, klar til at tage udfordringer op. Otudustanden står for maskulinitet og en krigeres kraft. Andre kulturer mener at hajtanden giver beskyttelse og at du lytter til din instinkt.

For mit vedkommende, mener jeg det hele er rigtig... Den fornemmelse jeg får når jeg står med en hajtand i min hånd er netop power. Power og intelligens faktisk 💚 man skal nemlig ikke tage fejl af hajerne, de er ikke de blodtørstige bæster som filmverden vil have os til at se. De er meget intelligente og kan genkende mennesker. Bærer jeg en otudustand med mig, føler jeg mig stærk og beskyttet. Når jeg bruger dem i mine behandlinger, er det nogle gange for at få sparket gang i energierne. Hav den liggende fremme, men bedst er at bære den med dig. Lav et smykke, put den i lommen eller tasken. 

Dagens produkt:

Otudustand


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes