Flourit

Endnu en lysende sten med høj energi 💫 og igen, en af mine absolutte favoritter at arbejde med! Jeg vil især koncentrere denne kalenderlåge til den grønne fluorit. Dens lysende grønne farve er så dragende og fortæller så mange historier. At holde en af disse grønne skønlinger i hånden, er en fryd og du kan næsten fornemme skovens duft.

Fluorit generelt, er anset som en sten der hjælper dig at lagre nye informationer - altså tilegne sig ny viden og beholde den så den ikke ryger ud af det andet øre igen 😉 Den booster både din spiritualitet og tankevirksomhed, koncentration og fokus og skaber balance i dit liv.

Det der er specielt med netop den grønne fluorit, er dens kraft med naturen 🦋 Det er som om den har naturens healende kraft kapslet ind i den grønne farve. Den hjælper dig med at trække livsenergi, Prana. Og ligesom planter der vokser, får den dig til at vokse, mentalt og spirituelt. Den er chakrarensende og meget frisk i sin energi. Du kan på mange måder genkende naturens energier i denne sten, Friske bøgeblade, det rene vand fra en kilde i skoven, den rolige stemning fra skoven, den kraftige men rolige energi træerne give osv. 

Brug fluoritten i dit hjem hvor du ønsker denne friske energi, læg den feks i stuen eller et andet sted hvor du og familien opholder jer. Læg den ved det sted hvor du arbejder, ved computeren, kontoret osv. Er du flad på energi, så bær denne sten med dig, eller et smykke med fluorit, eller mediter med sten omkring dig. Er du glad for naturen og planter eller havearbejde, kan du have den med der. Og selvom det er en sten med højt vibrerende energi og som fylder dig med energi, er det ikke en af dem der forstyrrer din søvn. Tværtimod, så har den en rolig strøm af energi hvor du vil føle dig udhvilet og fyldt med friske ideer. Prøv den, den er så dejlig ❤️

Dagens produkter:

Store rå stykker grøn fluorit, fluorit armbånd, engel


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes