Citrine

🌞 Citrine 🌞

Smukke citrine, også kaldet solens sten. Det er en krystal med en varm energi der skaber flow i tingene. Citrinen er en af de få sten der ikke hr brug for at renses - den forvandler de negative energier, transformerer dem og forbinder dem til jorden.

transformation...

Citrinen transformerer ikke bare den negativitet der findes rundt omkring, men hjælper også dig med at transformeres. Det kan være at du er fast i et dårligt tankemønster, syn på dig selv, i et job der ikke passer dig... Men det kan også være i din positive rejse, med selvindsigt og spirituel vækst. Især er den skøn når du arbejder kreativt 😊 om det er med kunst, kreativ skrivning, tænkning, håndarbejde, arbejde med hænderne... U name it, det er dig go to makker.


Jeg er glad for at anvende citrinen til manifestation! Det er en overflodssten der sparker r*v! Den kan bare noget specielt med at få sat skub i ting og sager 🌼. Brug den i et grid eller i en mandala som den på billedet her 💛

Citrinen ligger her yderst og forstærker bjergkrystallerne der peger mod den store pyrite der ligger i midten.

 

Andre måder at bruge din sten på kunne være at ha den på dit arbejdsbord, med til eksamen, ved dit kreahjørne, sammen med kontanter et sted hvor du kan lave et lille alter... mulighederne er mange.

Citrinen er oftest hvid med gullig farve, men der findes også citriner der er helt gule og nogle der er ravfarvede. Oftest er de mørke af dem brændt, for at få den dybe farve.

Dagens produkter...

Rå spidse, doublepointed citrine, rå vedhæng, rå øreringe, halskæde, nøglering


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes