Rav

Rav

Rav er endelig forstenet harpiks, der er meeeeeeeget gammelt!! Det er endelig en spøjs sten der ikke vejer ret meget og lyser op i UVlys. Finder du rav, men er usikker på om det er ægte eller ej, kan du slippe den sammen med en anden sten på samme størrelse i en spand vand. Rav stykket vil falde langsommere til bunds 🌞 Jeg har desværre ikke (endnu) fundet et stykke rav selv, men jeg håber og kigger hver gang jeg er ved havet 🤞🏻

Rav har en herlig varm og rensende energi og booster kroppen til at heale sig selv. Rav bruges mod både fysisk og psykisk smerte... og der er noget om snakken. Rav indeholder nemlig ravsyre, eller succicin acid, der er mildt smertelindrende. Når rav varmes op mod huden, frigives små mængder der optages gennem huden. Derfor bruger mange kulturer ravsmykker til babyer der er ved at få tænder eller har kolik. Smykkerne skal ikke puttes i munden og skal altid kun bruges under opsyn!

Også til dyr bruges rav. Et eksempel er naturlig flåt og loppe forebyggelse, hvor en halskæde bliver ladet mod hundepelsen og afskrækker skadedyr.

Rav er beskyttende mod negativ energi. Bær derfor gerne et stykke, eller smykke, rav med dig. Det er en effektiv healingsten, hvor den hjælper med at trække sygdom og dårlig energi ud af kroppen og booster kroppen selv at tage fat. Læg rav på det sted på kroppen, hvor du er syg, eller på hjertet. Gnid gerne på ravstykket. Og mærk den kraftige og varme energi.

Personlig har jeg den fornemmelse af visdom når det gælder rav... som om der er kapslet en tidsalder ind i det gyldne stykke rav. Jeg bruger derfor rav, når jeg vil bruge visdom og dybe rødder i mine healingsessioner eller manifestationer.

Dagens produkter:

Baby armbånd, Baby halskæde (kan bruges som armbånd af voksen)


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes