Bjergkrystal

Bjergkrystal

Bjerkrystaller er det rene lys! De har en meget høj vibration og løfter energien omkring dig og dine omgivelser. Det er en rensende og fornyende sten der skaber et felt af energi omkring dig. Denne rene og smukke krystal hjælper med kommunikation mellem alle dimensioner. Bjergkrystal kaldes på engelsk rock crystal.

 Hvordan kan jeg bruge denne smuksak?

Bjergkrystallen er en aktiv sten der gerne vil arbejde med at rense energierne, skabe kommunikation og klarhed, højne energien osv. Jeg anbefaler derfor ikke at sove med sin krystal, da den kan forstyrre søvnen. Det er fint at have den i soveværelset for at skabe en ren energi - men ikke tæt på sengen ;)

Føler du dig lav på energi, kan du med fordel bære denne fine krystal. Brug evt et smykke med bjergkrystal eller ha en liggende i lommen eller tasken. Det kunne feks være en af dem du ser på billedet. Er du glad for at meditere, kan du lægge to spidse pegende mod dig for at fyldes med energi. Vil du rense dine energier, kan du lægge en spids pegende mod dig og den anden fra dig.

Vil du arbejde med at kode krystaller, er bjergkrystallen optimal da den er så ren i sin energi.

Har du et kluster, kan du lægge dine andre krystaller herpå, så vil de renses for de energier der ikke hører hjemme i dem.

Rens og "oplad" din krystal ved at enten stille den i månelys, røgen fra salvie, skylle den i koldt vand (gerne fra naturen i form af havvand eller regnvand etc.), sende lys igennem eller grave den ned i jorden. Der findes mange andre måder at rense sine krystaller, dette er blot nogle af de metoder jeg selv bruger <3

Dagens produkter...

Armbånd med små krystaller, med store krystaller, rå spidser, lille engel, stor engel, pendul, rå pendul, pyramide, penetrator point, vedhæng med ægte sølv, kluster vedhæng, vedhæng rå spids, pencil vedhæng, geode.

HUSK!!! Gavekoden virker kun på den pågældende dag og så længe lager haves ❤️ Vil du spare fragten og hente hos mig, skal du skrive eller ringe til mig så jeg kan lægge dine ting til side. Vil du spare flere ting sammen, og sende i en pakke på et senere tidspunkt, skal du også kontakte mig med det samme, så lægger jeg til side og sender samlet. Alle varer skal dog betales samme dag som de lægges til side.


Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de postes